Menu
Alışveriş Sepeti

DUVAR ÖRTÜLERİNDE 2. ÜRÜNE ANINDA %15 İNDİRİM FIRSATINI KAÇIRMAYIN! / KIRLENT KILIFLARINDA 3 AL 2 ÖDE KAMPANYASI

Halı Örtüleri RSS Feed

03 Nov Yıkanabilir halı örtüsü nasıl kullanılır?
admin 2 6941
Yıkanabilir özellikte olan halı üstü örtü ürünleri arasında yer alan birbirinden mükemmel tasarımlar ile siz de evinizin halılarını dilediğiniz desenler ile kaplayabilirsiniz. Welsoft kumaştan üretile..
03 Nov Halı örtüsü siparişi nasıl verilir
admin 1 4495
Halı örtüsü siparişi vermek için yapmanız gereken adımlar PASAJ Home internet sitesinde bir kaç aşamadan oluşuyor. Öncelikle bu ürünlerden satın almaya karar verdiyseniz yapmanız gereken şey ilk aşama..
03 Nov Üç boyutlu lastikli halı örtüleri
admin 1 5244
Üç boyutlu halı örtüleri teknolojiyi halıların üzerine getiren ve görselliğin ön planda olduğu özel tasarımlar arasındadır. Ev dekorasyonu için kullanılan 3 boyutlu tekstil baskı teknoloji ile farklı ..
03 Nov Halı örtüsü kumaşları ve özellikleri
admin 1 27817
Halı örtüsü kumaşları ve çeşitleri arasında yumuşak dokusu ile dikkat çeken welsoft kumaş ve %100 polyester iplikten üretilen ultrasoft kumaş tercih edilmekteydi. Yeni olarak ise bu kumaş türlerine ek..
03 Nov Halı kılıfı seçerken dikkat edilmesi gerekenler
admin 0 2131
Ev dekorasyonuna ve zevkinize uygun aynı zamanda rahatlık hissini yaşayabileceğiniz tamamlayıcı eşyaların başında halılar ve bununla birlikte halı kılıfları gelmektedir. Nasıl ki halı seçimi yaparke..
03 Nov Çocuk odası için halı örtüsü seçimi
admin 0 985
Çocukların renkli dünyalarını süsleyen çocuk odası için halı örtüleri ile siz de yepyeni bir yaşam alanına merhaba diyebilirsiniz. Öncelikle çocuk odası modelleri seçimi yapılırken renginden ve desen ..
03 Nov Leke tutmayan halı kılıfları ile evler daha temiz
admin 0 2122
 Evinizin konforu için dekoratif halı kılıfları ile içinize sinen ve kendinizi rahat hissedeceğiniz ortamlar yaratabilirsiniz. Siz de evinizi konforlu hale getirebilmek için yeni tasarımlar ar..
03 Nov Yeni sezon halı örtüsü modelleri
admin 0 2321
Dekoratif modelleri ile en uygun fiyatlara kolay kullanım sağlayan yeni sezon ürünlerimizi eskiyen ve yıpranan halılar için satın alabilirsiniz. Halı örtülerini mutfakta bulunan küçük yolluklarda, ant..
03 Nov Dijital baskılı halı örtüsü modelleri
admin 0 2651
Dijital baskılı halı örtüleri üzerinde ki desen diğer modellerden farklı olarak derinliği ve yüksekliği olan bir görünüme sahiptir. Göz kamaştıran desenlere ve renklere sahip olan gerçekçi görünümü il..
Gösterilen: 1 ile 9 arası, toplam: 9 (1 Sayfa)