Halı örtüsü siparişi vermek için yapmanız gereken adımlar PASAJ Home internet sitesinde bir kaç aşamadan oluşuyor. Öncelikle bu ürünlerden satın almaya karar verdiyseniz yapmanız gereken şey ilk aşamada model beğenmektedir. Modeli belirledikten sonra ise ölçü almanız gerekiyor. Çünkü halı kılıfları ölçüye özel dikiliyor. Nasıl ölçü alabilirim dediğinizi tahmin ediyoruz. Onun için aşağıda bir görsel paylaştık. Şerit metre yardımıyla halınızı uçtan uca (en ve boy olarak) ölçmeniz gerekiyor. Ölçünüzü aldınız ve modelinizi belirlediniz. Şimdi yapmanız gereken tek şey pasaj home internet sitesini ziyaret ederek siparişinizi tamamlamak.

Günümüz teknolojisi ile üretilen baskılı ve birbirinden farklı renklere sahip olan halılarınızı süsleyerek kullanıldığı odaya farklı bir dizayn katıyor. Modern ve klasik mobilyalar ile uyumlu olurken hem konfor hem de sıcaklık sunmaktadır.

Halı örtüsü fiyatları olarak halınızın boyutlarına göre belirli bir ücret belirlenmiştir. Lastikli modelleri 4m2 ve 6m2 gibi boyutlarda dikilerek kullanıcıların siparişleri doğrultusunda üretilmektedir. Sabit boyutlarda üretildiği gibi aynı zamanda da özel ölçü olarak dikilmektedir. Halınızın boyutuna göre ayarlanan bu ürünler özel ölçü fiyatları ile sipariş esnasında kullanıcıları bilgilendirmektedir. Ona göre siz de ürünü satın alarak siparişini bekleyebilirsiniz.

 

 

Yumuşacık kumaştan üretilen modelleri toplanma, yığılma ya da kayma yapmaz. Sıcacık tutan welsoft kumaşı ve zeminde ki tozları tutan özelliği ile antibakteriyel bir üründür. Antialerjik olan bir kumaş ile üretilen ürünlerimiz alerjik rahatsızlığı olan kişiler içinde kesinlikle sağlıklı ve kullanıma uygundur.

Halı üzerinde hav ya da tüylenme yapmayan bu kılıfların fiyatları ürünün kalitesine göre çok uygun rakamlarda sizlere sunulmaktadır. Takması ve çıkarması kolay olan ürünlerimiz aynı zamanda yıkandığında solma ya da çekme yapmaz. Yıkandıktan sonra hemen kuruyan kumaş özelliği sayesinde yüzeyinde kırışıklık olmaz ve ütü istemez.

 

 

Sağlıklı ve kullanışlı olan kumaşlar belirli testlerden sonra satışa sunulmaktadır. Evinde kalabalık aileleri ile yaşayanlar, küçük bebeği ya da çocuğu olanlar, evcil hayvan besleyenler ve alerjik hastalığı olanlar da ürünerimizi rahatlıkla kullanabilirler. Kumaş özelliğinde ki antialerjik ve antibakteriyel yapısı ile özellikle çocuklu evlerin tercihi olan bu kılıflar çok uygun fiyatlara sunulmaktadır.

Ev dekorasyonu arasında önemli yere sahip halıları artık değişime uğratmak ve yenilemek istiyorsanız kesinlikle bu örtüleri kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Makinede 40 derecede yıkanabilen farklı boyutlardaki  tasarımları ile her kullanıcının evinde ki halılara uyum sağlamaktadır. Fiyatlar ürünlerin ebatlarına ve baskı tekniğine göre değişiklik göstermektedir. Siz de halı boyutlarınızı sipariş bölümüne girerek ürünün ne kadar fiyat ile satın alınabileceğini görebilirsiniz.