Ev dekorasyonuna ve zevkinize uygun aynı zamanda rahatlık hissini yaşayabileceğiniz tamamlayıcı eşyaların başında halılar ve bununla birlikte halı kılıfları gelmektedir. Nasıl ki halı seçimi yaparken bazı noktalara dikkat ediyorsanız aynı şekilde halı kılıfı seçiminde de bazı özellikleri dikkate almalısınız. Canlı renklerden oluşan hareketli bir odaya sahipseniz modelleri desensiz ya da sade seçilmelidir. Odanızda ki mobilyalar hareketsiz ve sade çizgilere sahipse o halde modern, canlı ve desenli modellerin seçilmesi bütünlüğü sağlamaktadır.

Bütünlüğü bozmamak için renk tercihlerine de dikkat edilmelidir. Mobilyalar ile uyumlu renkler düz ve modern temalar bir arada daha da güzel hale bürünmektedir. Doğadan gelen farklı görseller, parlak renklerle hazırlanmış tasarımlar ve klasik modern çizgileri bir arada yansıtan ürünler algıları açarak odanızın dizaynını tamamlamaktadır. Zengin bir tasarım çeşitliliği sunan jakarlı, geometrik hatlı, etnik desenli, desensiz modelleri ve çiçeklerden oluşan modern kılıflar ile artık daha çok kişiye hitap ediyor.

Halılarınızı ilk gün ki renkleri ve temizliği ile korumak istiyorsanız kesinlikle tercihiniz modern seçimlerden olmalıdır. Halı üzerine dökülen herhangi bir şeyin kalıcı lekeler oluşturmaması ve halınızın mahvolmaması için bu riski ortadan kaldırmalı ve kullanmalısınız. Halı yüzeylerini tamamen kapatarak lekelenmeye ve eskimeye karşı halılarını korumaktadır. Sadece yeni halıları korumak için değil ayrıca eskimiş halıları yenilemek için de kullanabilirsiniz. Welsoft kumaştan ürettiğimiz halı örtüleri solma, çekme, tüylenme, kayma, toplanma gibi sorunlar oluşturmaz. Tam tersi modern tasarımları ile odanıza farklılık katarak halı üzerinde pürüzsüz bir yüzey sunar.

Çamaşır makinesinde yıkanabilir, süpürge ile üzeri süpürülebilir ve istenildiğinde kenarlarından basit bir şekilde halıdan çıkarılabilir. Bu örtüler standart ebatlarda mı? Benim halıma nasıl uyacak? Gibi sorularınız varsa hemen cevap verelim. Sipariş esnasında halılarınızın ebatlarına göre özel sipariş verebilir ve yine boyutuna göre ürünün fiyatını satın almadan görebilirsiniz. Genellikle aynı gün içerisinde kargoya verilen ürünleri hemen açıp kullanıma başlayabilirsiniz.