Dijital baskılı halı örtüleri üzerinde ki desen diğer modellerden farklı olarak derinliği ve yüksekliği olan bir görünüme sahiptir. Göz kamaştıran desenlere ve renklere sahip olan gerçekçi görünümü ile salon, oturma odası, antre, yatak odası ve çocuk odası gibi alanlara boyut kazandırmaktadır. Özel baskı makinesi ile basılan desenler 3 boyutlu gerçek görünümleri ile çok etkileyici modellere sahiptir.

Çok tercih edilen modeller PASAJ Home'da

Yüzeyinde ki kısım tamamen tüysüz olan bu ürünlerimiz kesinlikle kıl ve tüy toplama gibi sorunlarla sizleri karşılaştırmaz. Halınızın yüzeyini koruyan ve görsellik anlamında etkileyici bir dekorasyon yaratmanıza yardım eden bu ürünler çok uygun fiyatlara satın alınabilmektedir. Temizliği kolay olan bu örtüleri makinede 30 ya da 40 derecede yıkatabilirsiniz. Kaliteli malzemeden üretilen halı kılıfları dayanıklı ve kalitelidir.

Dijital halı kılıfı yapısında ki Welsoft kumaş ile antibakteriyel bir üründür. Sağlığa kesinlikle zararı bulunmayan halı örtüleri dört tarafı da lastikler ile çevrilmiştir. Leke tutmayan micro fiber kumaştan üretilen kadifemsi ve yumuşacık bir kumaşa sahiptir. Üzerinde hem siz hem de çocuğunuz rahatlıkla gezinebilir iz yapmaz. Çocuğunuz üzerinde oyun oynayabilir kayma ve toplanma gibi sorunlar olmaz.

Kaliteli baskı ile canlı renkler

Sürekli düzeltme derdi olmayan ve takıldığı gibi yüzeyi düz bir şekilde kalarak sanki ortada bir halı varmış hissi vermektedir. Örtü üzerinde ki kırıntıları elektrikli süpürge ile süpürebileceğiniz gibi aynı zamanda makineye atarak da temizliğini sağlayabilirsiniz. Yıllarca yıpranmadan ve deforme olmadan kullanacağınız harika modelleri ile ev dekorunu bir anda değiştirebilirsiniz.

 

 

Harika baskı tekniği ve üzerinde ki desenleri ile farklı bir çok örneği bizlere sunan halı örtüleri evlerinize hareketlilik ve derinlik getirecek. Siz de son teknoloji ev dekorasyon ürünleri arıyorsanız kesinlikle bu ürünlerden birini tercih edebilirsiniz. Üzerinde kullanılan desenlerde kelebek, tual, çocuk odası için trafik, damask, kırmızı yaprak, deniz kabuğu, menekşe ve buna benzer birbirinden hoş desenler yer almaktadır. Siz de evinizde ki eskimiş ve yıpranmış halıların üzerini bu özel kılıflar ile döşeyebilirsiniz.