Evinizin konforu için dekoratif halı kılıfları ile içinize sinen ve kendinizi rahat hissedeceğiniz ortamlar yaratabilirsiniz. Siz de evinizi konforlu hale getirebilmek için yeni tasarımlar arıyorsanız kesinlikle bizim modellerimizi denemelisiniz.

Sürekli değişime uğrayan ev eşyaları arasında artık halılarınızı da değişime uğratma vakti geldi! Büyük maliyetler harcamadan sadece ufak bütçeler ile siz de halılarınızı yenileyebilir ve leke tutmayan özellikte ki  kılıflar ile değiştirebilirsiniz. Üzerinde ki desen seçeneklerinde ise o kadar çok model mevcut ki emin olun hangisini seçeceğinize siz bile karar veremeyeceksiniz. Öne çıkan görseller arasında gerçekçiliği çok yüksek üç boyutlu modeller en fazla rağbet gören ürünler içerisindedir.

 

welsoft kumaş halı kılıfı

 

Kiri geçirmeyen özellikte ki yumuşak dokulu kumaştan elde edilen halı kılıfı kenarlarında ki lastikler sayesinde halınızı sımsıkı kavrar ve esneme payı bırakmaz. Eve gelen misafiriniz bunun örtü mü yoksa halı mı olduğunu kesinlikle ayırt edemez. Her türlü konsepte ve zevke uygun olacak şekilde  kullanıcılara aynı gün içerisinde ulaştırılmaktadır. Hareketli bir stile sahip evler için yine dinamik renklerde ki modeller mevcutken, daha sade ve yalın evler için ise tercihleri doğrultusunda daha düz tasarımlar dikilebilmektedir. Uzun yıllar kullanım imkanı sunan Welsoft kumaştan üretilen PASAJ Home halı kılıfları kesinlikle çevre dostu malzemelerden üretilmektedir. Makinede yıkanabilen örtüler solma ya da çekme gibi sorunlar yaratmaz. Aksine üzerinde ki rengi uzun yıllar korurken tüylenme gibi problemleri ise asla göstermez.

 

 

Dijital baskılı ve özel kumaş seçimi ile kaliteliyi sizlere sunarken üzerinde ki baskılar ise bozulmadan uzun seneler dayanmaktadır. Mevsimine göre özel kumaştan üretilen dijital baskılı halı kılıfları ile siz de kış aylarında farklı ürünleri yaz aylarında ise farklı tasarımları tercih edebilirsiniz. Yaprak desenli, jakarlı, sütlü kahve renkli, Osmanlı kahve renkleri, ekru gül, damaks, turkuaz, karmen, trafik, su damlası, ahenk ve modern design gibi farklı tasarımları sizlere sunan pasaj home internet sitesinden indirimli fiyatları ile kaliteyi evinize getirmektedir.