Yıkanabilir özellikte olan halı üstü örtü ürünleri arasında yer alan birbirinden mükemmel tasarımlar ile siz de evinizin halılarını dilediğiniz desenler ile kaplayabilirsiniz. Welsoft kumaştan üretilen modeller her zevke ve renge hitap ederek hanımların 1 numaralı seçimleri arasında yer alıyor.

Dekoratif ev mobilyaları özenle seçilmesi ve birbirine uyum sağlaması gereken ürünlerden oluşmaktadır. Halılar da ev dekoru için vazgeçilmez parçalar arasında gelmektedir. Evinizin odalarında kullanabileceğiniz tüm renkler ve çeşitler online mağazalarda yer almaktadır. Örneğin; yatak odası için özel desenli halı örtüsü modelleri varken çocuk odası için çok daha renkli ve şirin modeller tercih edilmektedir.  Teknoloji sayesinde bu ürünler artık tüm odalarda kendine yer bulmaktadır. Özellikle yıkanabilir özellikte olması da ev hanımlarını bir hayli sevindirmektedir. Yıkanabilir özellik sayesinde siz de halıya dökülen lekelerin önüne geçebilir ve bu sayede halı temizleme derdinden kurtulabilirsiniz.

Evinize herhangi bir misafir geldiğinde halıya dökülen bir içecek halının üzerinde iz yaparak orada kalıcı lekelere sebep olabilmektedir. Eğer halı üstü modellerinden birini alırsanız dökülen çay ya da gazoz henüz içerisine işlemeden halı örtüsünü yerinden sökerek makineye atabilirsiniz. Yüzeyinde ki welsoft kumaş sayesinde direk halı ile temas engellenir ve sıvı henüz halıya geçmeden sökülebilir. Yıkanabilir halı örtüleri özelliği gereği leke tutmayan bir kumaştan üretilmektedir. Bu özellik sayesinde de hanımların ilk tercihleri arasında welsoft kumaş gelmektedir. Çok şık ve görselliğin ön plana çıktığı ürünler kullanım bakımından da çok pratiktir. Dört tarafından halıya geçirilen lastikleri sayesinde yine etrafından çekilerek basit bir şekilde çıkarılabilir. Çamaşır makinesinde 40 derecede yıkanabilir olan bu farklı renk ve desenleri ile de en çok dikkat çeken tasarımlar arasındadır.

Size de halı yıkamak zor geliyorsa, evde çocuğunuz var ve sürekli halıların üstü kirleniyorsa, halı yüzeyinde deformeler mevcutsa, halı desenlerinden sıkıldıysanız ve artık odanızda dekoratif bir değişime ihtiyaç duyuyorsanız kesinlikle ürünlerimiz tam da aradığınız özellikte!