Dekoratif modelleri ile en uygun fiyatlara kolay kullanım sağlayan yeni sezon ürünlerimizi eskiyen ve yıpranan halılar için satın alabilirsiniz. Halı örtülerini mutfakta bulunan küçük yolluklarda, antrede kullanılan yolluk tipi halılarda, salon halıları için ve oturma odasında kullandığınız halılar üzerinde tercih edebilirsiniz.

 

 

Yıpranan halılar üzerinde müthiş bir değişim ve farklılık yaratan ürünlerimiz yeni sezon, son trend tasarımları ile PASAJ Home’da! Evinizin vazgeçilmez dekorasyon parçaları arasında olan ürünler welsoft isimli kaliteli kumaştan üretilerek nefes alabilen ve kesinlikle halıda koku yapmayan bir kumaş türünden tasarlanmaktadır. Leke tutmayan kumaşa sahip olan bu ürün üzerine herhangi bir şey döküldüğünde hemen makineye atarak yıkatabilir ve üzerinde ki lekeden anında kurtulabilirsiniz. Sağlığa zararlı malzemelerin kullanılmadığı çevre dostu ve  kötü koku oluşumuna engel olacak şekilde tasarlanmıştır.

 

Açık ya da koyu renklerde tercih edebileceğiniz bu örtülerde düz modeller olduğu gibi oldukça şaşalı ve gösterişli örneklerde bulunmaktadır. Üzerinde ki dokusu, lastikli kenarları, kaliteli kumaşı ve konforu ile en çok tercih edilen markamız PASAJ Home kullanıcılara en harika ürünleri sunmaktadır. Capcanlı renkleri ve baskı seçenekleri ile halı örtüsü kategorisinde yenilik yaratan kiri geçirmeyen örtüler uzun seneler yıpranmadan kullanılabilmektedir. Antibakteriyel olan ürünlerimiz evde çocuk varsa özellikle onların sağlığı açısından kesinlikle kullanılması gereken bir dekorasyon ürünüdür. Henüz emekleyen bebekler için özellikle halı üzerinde yer alan kir, toz ve bakteriler onların kısa zamanda hasta olmasına ve mikrop kapmasına sebep olmaktadır. Siz de çocuğunuzu korumak için antibakteriyel halı örtülerini tercih edebilirsiniz.

 

Görsel bütünlük sunan ve mobilyalar ile uyum sağlayabilecek desenleri bulunan bu yılın en favori tasarımları ile sitemizde yer alıyor. 2020 yılında fiyatlar ise ürün üzerinde yer alan baskı çeşidine ve boyutu gibi özelliklere göre değişiklik gösteriyor. Farklı çizgilere sahip olan geometrik şekilli tasarımlardan oluşan modern çeşitleri için siz de internet sitemizi ziyaret edebilir ve indirimlerden anında faydalanabilirsiniz.